Η Φιλοσοφία μας

Η ιστορία της εταιρίας μας ξεκινά το 1968 τότε που η πρώτη γενιά, ο Δημήτρης Χρονόπουλος ξεκίνησε να ασχολείται με τον κλάδο της ορθοπεδικής αποκατάστασης. Η αγάπη του για τους ανθρώπους με αναπηρία, η αφοσίωσή του στο χώρο της ορθοπεδικής και η δίψα του για συνεχή εξέλιξη, τον βοήθησαν να αναγνωριστεί και πλέον σήμερα να χαίρει μεγάλης εκτίμησης από πολλούς συνανθρώπους μας. Το πάθος για τη δουλειά του, φρόντισε να το καλλιεργήσει στα δύο παιδιά του, τα οποία παίρνοντας τα κατάλληλα εκπαιδευτικά εφόδια μπήκαν με τη σειρά τους στην εταιρία. Πρώτα η κόρη τελειώνοντας το τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων ανέλαβε τα διοικητικά θέματα της εταιρίας και στη συνέχεια ο γιος, ο οποίος σπούδασε το αντικείμενο σε Ευρώπη και Αμερική της προσθετικής και ορθωτικής αποκατάστασης, ανέπτυξε τη βιονική τεχνολογία στην εταιρία και σήμερα εφαρμόζει νέες μεθόδους τεχνικής προσέγγισης. 

Κατασκευή τεχνητών μελών - εκπομπή '΄Αλήθειες με τη Ζήνα''

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη μας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Δημοσιεύτηκε από Chronopoulos Rehabilitation-Center στις Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

 

Η οικογενειακή επιχείρηση που εκπροσωπούμε, μας βοηθά να εργαστούμε καλύτερα, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες των ασθενών μας και να είμαστε πιο ευέλικτοι στην υλοποίηση των επιθυμιών τους. Προσπαθούμε να είμαστε πάντα ενήμεροι γύρω από τα προσθετικά δρώμενα και παρακολουθούμε συνεχώς σεμινάρια με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών μας. 

Σήμερα η εταιρία μας καθίσταται πρωτοπόρα, με το σύστημα CAD/CAM (Computer-Aided Design/machining) που διαθέτει για τη λήψη των κατασκευαστικών μέτρων. Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία που αποκλειστικά διαθέτουμε σε Ελλάδα και Κύπρο και μας βοηθά να παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες υγείας, προσφέροντας αφενός έγκαιρη πρόληψη και διάγνωση, αφετέρου έγκυρη καταγραφή και αξιολόγηση του κολοβώματος. 

Με τη βοήθεια του BIOSCANNER, μας δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής τρισδιάστατης χαρτογράφησης της υπολειπόμενης περιοχής, με ακριβή σχεδιασμό των γεωμετρικών χαρακτηριστικών του κολοβώματος, καταγράφοντας ψηφιακά την ανατομική δομή του. Με τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης ιατρικών δεδομένων η εταιρία μας αποκτά μια καινοτόμα παραγωγική δράση, ικανή να σταθεί με αξιώσεις ακόμη και σε διεθνές επίπεδο.


Εν συνεχεία σας παραθέτουμε τα σύντομα βιογραφικά μας

 

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννημένος στην Αθήνα το 1984, μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή και στα εφηβικά του χρόνια μετακόμισε στην Παλλήνη απ’όπου και αποφοίτησε εκεί από το Λύκειο. Το Σεπτέμβριο του 2002 έφυγε στη Γλασκόβη για τις σπουδές του. Το 2007 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Strathclyde με το πτυχίο του Προσθετικού και Ορθωτικού και έκτοτε ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Δούλεψε στα νοσοκομεία Royal National Orthopaedic του Λονδίνου και Royal City του Δουβλίνου, ενώ η παρουσία του σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Ευρώπης και Αμερικής τον γέμισαν με πολύτιμα εφόδια γνώσης, ειδίκευσης και κατάρτισης. Μιλάει την Αγγλική γλώσσα και έχει εκπροσωπήσει την εταιρεία σε συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ο Κωνσταντίνος Χρονόπουλος έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ είναι μέλος της παγκόσμια ομοσπονδία Προσθετικών - Ορθωτικών. Φέρει πολλές πιστοποιήσεις στη βιονική τεχνολογία (Bionic Technology) και είναι εκπαιδευμένος στο σύστημα CAD/CAM.

 

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

eleniΓεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής το 1997. Σπούδασε στο Αμερικανικό Κολλέγιο DEREE απ’όπου πήρε το πτυχίο συμβούλου πιστοποίησης επιχειρήσεων από το τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων. Παράλληλα με τις σπουδές της υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας Καλαθοσφαίρισης και παίκτρια στην Α1 Γυναικών. Εργάστηκε στον τομέα της ορθοπεδικής με ημιαπασχόληση από το 1998 έως το 2002 και στη συνέχεια ανέλαβε το τμήμα εισαγωγών και προμηθειών. Εκπροσώπησε την εταιρεία σε πολλά συνέδρια στην Ευρώπη. Σήμερα είναι παντρεμένη και στην εταιρεία είναι υπεύθυνη προμηθειών, οικονομικών και διοικητικών θεμάτων.

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

dimitrisΓεννήθηκε το 1956 σε ένα ορεινό χωριό της Μεσσηνίας. Έχει περισσότερο από 40 χρόνια συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στην κατασκευή ορθοπεδικών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει τύχει επανειλημμένων διακρίσεων. Άρχισε την εργασία του σαν βοηθός τεχνίτης στο ορθοπεδικό εργαστήριο του Γερμανού κ. Κουντς, και μέσα εκεί εξελίχθηκε σταδιακά σε υπεύθυνο του κατασκευαστικού τμήματος που και ξεχώρισε μέσα από τριανταμελές προσωπικό. Ήταν ο μοναδικός που παρακολούθησε σεμινάρια στη Γερμανία με τα έξοδα της εταιρείας και αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή το 1974, ενώ διατηρεί σχέσεις με την εταιρεία Κουντς έως και σήμερα. Μετά από 18 έτη αποχώρησε και ίδρυσε την δική του εταιρεία με άλλους δύο συνεταίρους, με το όνομα CORPO-LINE. Όλο το διάστημα παρακολούθεί πολλά σεμινάρια και συνέδρια στον κλάδο του στην Ευρώπη και στην Αμερική και διαθέτει δεκάδες πιστοποιήσεις σε νέες βιονικές τεχνολογίες. Μιλάει τη γερμανική γλώσσα, έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και το 2004 δούλεψε εθελοντικά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Σήμερα είναι παντρεμένος και έχει συστήσει νέα εταιρεία από το 2005, με την κόρη του και το γιο του ενώ ασχολείται ενεργά στο τομέα της αποκατάστασης.