Ανακοινώσεις

 1. Φορώντας μια πρόθεση οι φυσικές ιδιότητες και οι λειτουργίες του δέρματος διαταράσσονται και εκτίθεται σε μια μικρή πίεση και τριβή. Ο συνδυασμός αυξημένης εφίδρωσης και πίεσης τελικά οδηγεί σε ερεθισμό του δέρματος και σχηματισμό βακτηρίων.

  Για τη σωστή συντήρηση του κολοβώματος και για να αποφύγε…

 2. Μέλος φάντασμα ορίζεται ένα ακρωτηριασμένο άκρο όπου ο ασθενής αισθάνεται ότι το αποκομμένο τμήμα του σκέλους εξακολουθεί να υπάρχει στο σώμα και εκτελεί τις κανονικές του λειτουργίες. Δηλαδή ο ακρωτηριασμένος ασθενής βιώνει αισθήσεις, συμπεριλαμβανομένου του πόνου στο άκρο που δεν υπάρχει πλέον.

  Σ…

 3. Αγαπητοί μας πελάτες,


  Μετά τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας που αφορούν στις εξελίξεις για τον Covid-19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι η εταιρεία μας παραμένει ανοιχτή καθότι είμαστε Πάροχοι Υγείας, με απόλυτο όμως, το αίσθημα ευθύνης για την προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

  Μετά …

 4. «Το όραμά μας είναι να μπορέσουμε να ανταποκρινόμαστε στον κάθε ένα ξεχωριστά και να μπορέσουμε να τον επαναφέρουμε όσο τον δυνατόν καλύτερα»

  Ο Κωνσταντίνος Χρονόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος, εξειδικευμένος στον τομέα της Προσθετικής Ορθωτικής Αποκατάστασης. Μέσω της οικογενειακής του εταιρεία…

 5. Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του Δημ. Χρονόπουλου, πρωτοπόρου Ειδικού Προσθετικών και Ορθωτικών Κατασκευών

  Τεράστια θλίψη σκόρπισε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του κυρίου Δημήτρη Χρονόπουλου, ιδρυτή της CRC Chronopoulos Rehabilitation Center. 

  Ο Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλη…