Ενημέρωση COVID-19

27 Μαρτίου 2020
Ενημέρωση COVID-19

Μετά τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας που αφορούν στις εξελίξεις για τον Covid-19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι η εταιρεία μας παραμένει ανοιχτή καθότι είμαστε Πάροχοι Υγείας, με απόλυτο όμως, το αίσθημα ευθύνης για την προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

Μετά από τα κατεπείγοντα μέτρα της κυβέρνησης για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού στη χώρα μας, θεσπίσαμε μία σειρά μέτρων προκειμένου να προστατέψουμε τους συνεργάτες, τους εργαζομένους και εσάς τους πελάτες μας.

Συγκεκριμένα στις 16/03/2020 πραγματοποιήσαμε εργασίες απολύμανσης σε όλους τους χώρους του κτηρίου μας. Επίσης προμηθεύσαμε τους συνεργάτες μας, με νέες φόρμες εργασίας, με ειδικές μάσκες προσώπου καθώς και γάντια μιας χρήσης.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν πως εξακολουθούμε να βλέπουμε ασθενείς στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας, για όλο αυτό το διάστημα. Αναγνωρίζουμε τη σοβαρότητα της τρέχουσας κατάστασης και λαμβάνουμε τις κατάλληλες προφυλάξεις για να σας κρατάμε υγιείς, εσάς και το προσωπικό μας.

Όταν επικοινωνούμε με τους ασθενείς μας, για υπενθυμίσεις ραντεβού, ρωτάμε εάν ο ασθενής έχει συμπτώματα γρίπης ή κρυολογήματος. Εάν έχει συμπτώματα γρίπης ζητάμε να ανανεωθεί το ραντεβού μόλις ο ασθενής ανακάμψει και σε διάστημα όχι νωρίτερο των 2-3 εβδομάδων.

Αναπροσαρμόζουμε τις μη επείγουσες επισκέψεις παρακολούθησης, εκτός εάν ο ασθενής αντιμετωπίζει δυσκολίες και πρέπει να τον δούμε νωρίτερα.

Κατά την άφιξή σας, σας ενημερώνουμε προφορικά για τους τρόπους λήψεις μέτρων προστασίας, κρατώντας τις αποστάσεις ασφαλείας και σας μεταφέρουμε άμεσα στην αίθουσα δοκιμών.

Απολυμαίνουμε συνεχώς τα εξεταστικά κρεβάτια, τα τραπέζια, τα πόμολα, τις πόρτες και κάθε άλλη επιφάνεια.

Όπως συνήθως, οι τεχνικοί μας πλένουν τα χέρια τους πριν και μετά από κάθε επίσκεψη και φορούν γάντια, καθ' όλη τη διάρκεια της εξέτασης. Τα γάντια απορρίπτονται πριν φύγουν από την αίθουσα εξετάσεων.

Είμαστε εδώ για εσάς και είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που έχετε. Φροντίστε και μείνετε ασφαλείς.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας:

  • Μέσω e-mail info@crcenter.eu 
  • Μέσω του website www.chronopoulos.gr, για τα σχετικά νέα και ανακοινώσεις.
  • Μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook

Κρατήστε τη θετική σας ενέργεια και παραμείνετε σπίτι.

Προτιμήστε τους εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας και εξυπηρέτησης.

Είμαστε δίπλα σας καθημερινά.

#ΜένουμεΣπίτι

Με εκτίμηση,
Κων/νος Χρονόπουλος