Η Φιλοσοφία μας

Η Φιλοσοφία μας

Προφίλ      Η Φιλοσοφία μας
Η Φιλοσοφία μας

Η ιστορία της εταιρίας μας ξεκινά το 1968 τότε που η πρώτη γενιά, ο Δημήτρης Χρονόπουλος ξεκίνησε να ασχολείται με τον κλάδο της ορθοπεδικής αποκατάστασης. Η αγάπη του για τους ανθρώπους με αναπηρία, η αφοσίωσή του στο χώρο της ορθοπεδικής και η δίψα του για συνεχή εξέλιξη, τον βοήθησαν να αναγνωριστεί και πλέον σήμερα να χαίρει μεγάλης εκτίμησης από πολλούς συνανθρώπους μας.

Το πάθος για τη δουλειά του, φρόντισε να το καλλιεργήσει στα δύο παιδιά του, τα οποία παίρνοντας τα κατάλληλα εκπαιδευτικά εφόδια μπήκαν με τη σειρά τους στην εταιρία. Πρώτα η κόρη τελειώνοντας το τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων ανέλαβε τα διοικητικά θέματα της εταιρίας και στη συνέχεια ο γιος, ο οποίος σπούδασε το αντικείμενο σε Ευρώπη και Αμερική της προσθετικής και ορθωτικής αποκατάστασης, ανέπτυξε τη βιονική τεχνολογία στην εταιρία και σήμερα εφαρμόζει νέες μεθόδους τεχνικής προσέγγισης. 

Η οικογενειακή επιχείρηση που εκπροσωπούμε, μας βοηθά να εργαστούμε καλύτερα, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες των ασθενών μας και να είμαστε πιο ευέλικτοι στην υλοποίηση των επιθυμιών τους. Προσπαθούμε να είμαστε πάντα ενήμεροι γύρω από τα προσθετικά δρώμενα και παρακολουθούμε συνεχώς σεμινάρια με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Σήμερα η εταιρία μας καθίσταται πρωτοπόρα, με το σύστημα CAD/CAM (Computer-Aided Design/machining) που διαθέτει για τη λήψη των κατασκευαστικών μέτρων. Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία που αποκλειστικά διαθέτουμε σε Ελλάδα και Κύπρο και μας βοηθά να παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες υγείας, προσφέροντας αφενός έγκαιρη πρόληψη και διάγνωση, αφετέρου έγκυρη καταγραφή και αξιολόγηση του κολοβώματος.

Με τη βοήθεια του BIOSCANNER, μας δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής τρισδιάστατης χαρτογράφησης της υπολειπόμενης περιοχής, με ακριβή σχεδιασμό των γεωμετρικών χαρακτηριστικών του κολοβώματος, καταγράφοντας ψηφιακά την ανατομική δομή του. Με τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης ιατρικών δεδομένων η εταιρία μας αποκτά μια καινοτόμα παραγωγική δράση, ικανή να σταθεί με αξιώσεις ακόμη και σε διεθνές επίπεδο.

Η Φιλοσοφία μας