Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα & Ανακοινώσεις για την εταιρία CRC και την κοινωνική μέριμνα της πολιτείας στον τομέα της προσθετικής και ορθωτικής αποκατάστασης ασθενών.

Παρουσίαση νέας ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος

24 Σεπτεμβρίου 2021

Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας site!!! Έχοντας πάντα εσάς στο μυαλό μας, δημιουργήσαμε το chronopoulos.gr, θέλοντας να σας προσφέρουμε μια εύκολη και ταυτόχρονα λειτουργική πλοήγηση. 

περισσότερα 

Ενημέρωση COVID-19

27 Μαρτίου 2020

Μετά τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας που αφορούν στις εξελίξεις για τον Covid-19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι η εταιρεία μας παραμένει ανοιχτή καθότι είμαστε Πάροχοι Υγείας, με απόλυτο όμως, το αίσθημα ευθύνης για την προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

περισσότερα 

Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του Δημ. Χρονόπουλου

09 Ιανουαρίου 2019

Τεράστια θλίψη σκόρπισε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του κυρίου Δημήτρη Χρονόπουλου, ιδρυτή της CRC Chronopoulos Rehabilitation Center, πρωτοπόρου Ειδικού Προσθετικών και Ορθωτικών Κατασκευών.

περισσότερα 

Η πρώτη ηλεκτρονική ισχιακή άρθρωση

12 Απριλίου 2017

Οι προσθετικοί της Chronopoulos, είναι πιστοποιημένοι από τον οίκο Otto-Bock, για την εφαρμογή της πιο εξελιγμένης άρθρωσης ισχίου και ημιπυελεκτομής, ονόματι Helix 3D Hip Joint System.

περισσότερα 

Πρότυπη παραλία για άτομα με ειδικές ανάγκες στη Βούλα

09 Μαι 2016

Η παραλία του Κ.Α.Α.Π.Β. έχει διαμορφωθεί, και διαθέτει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ώστε να είναι προσπελάσιμη και ασφαλής από Α.Μ.Ε.Α. ενώ είναι η μοναδική που παρέχει δυνατότητα κίνησης εισόδου-εξόδου στην θάλασσα σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

περισσότερα 

Δίπλα σας σε κάθε κίνηση

10 Μαρτίου 2016

Στην CRC στηρίζουμε κάθε σας προσπάθεια

περισσότερα 

Νέος Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

29 Δεκεμβρίου 2015

Κυκλοφόρησε το τελικό προσχέδιο για το Νέο Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. που εγκρίθηκε από το αρμόδιο Δ.Σ και αναγγέλλει νέες μειώσεις στις παροχές σε τεχνητά μέλη, ορθοπεδικά και είδη αποκατάτασης

περισσότερα 

Νέο C-leg Genium

29 Δεκεμβρίου 2015

Η Γερμανική εταιρεία Otto-Bock συνεχίζει να πρωτοπορεί στο χώρο των προθέσεων παρουσιάζοντας μια νέα ηλεκτρονική άρθρωση γόνατος για μηριαίους ακρωτηριασμούς.

περισσότερα 

Διασφάλιση ποιότητας & ποιοτικής διαχείρισης της εταιρείας μας (ISO)-(ΕΚΕΒΥΛ)

23 Δεκεμβρίου 2015

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία Chronopoulos Rehabilitation Center, ακολουθώντας πιστά τα πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα που κατασκευάζει, είναι η πρώτη εταιρεία που προχώρησε στην καταγραφή των προϊόντων της  στο μητρώο Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων και Υπηρεσιών-ΕΚΕΒΥΛ και διαθέτει τον απαραίτητο κωδικό του μητρώου για κάθε προϊόν.

περισσότερα 

Πιστοποίηση της εταιρείας μας από τον οίκο Otto-Bock

18 Δεκεμβρίου 2015

Ο οίκος Otto Bock πιστοποιεί ότι η εταιρεία μας έχει εκπαιδευθεί και μυηθεί στη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων.

περισσότερα 

Κωδικοί Διάγνωσης Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης

09 Νοεμβρίου 2015

Νέος κανονισμός σχετικά με τη συνταγογράφηση ορθοπαιδικών ειδών, ειδικών μηχανημάτων αποκατάστασης, τεχνητών μελών, θεραπευτικών υποδημάτων διαβήτη και λοιπών ειδών πρόσθετης περίθαλψης. 

περισσότερα 

Τα ασφαλιστικά ταμεία που υπάγονται στον ΕΟΠΥΥ

16 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ασφαλιστικά ταμεία που υπάγονται στον ΕΟΠΥΥ είναι το ΙΚΑ, ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΥΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ.

περισσότερα 

ΕΟΠΠΥ: Χορήγηση ειδών αποκατάστασης/τεχνητών μελών

12 Αυγούστου 2012

Γενικό έγγραφο του ΕΟΠΥΥ (Αρ. Πρωτ.: 34648, 6/8/2012) «Χορήγηση ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ» ενημερώνει πως σύμφωνα με το άρθρο 15 του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.) στους ασφ/νους του παρέχονται τα ενδεδειγμένα «ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ» που έχουν …

περισσότερα 

CAD/CAM

28 Ιουλίου 2012

Στην CRC, γνωρίζοντας την αναγκαιότητα αυτή, επενδύουμε στη εξελιγμένη τεχνολογία CAD/CAM (Computer – Aided Design/machining) που αποκλειστικά διαθέτουμε σε Ελλάδα και Κύπρο, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών.

περισσότερα