Η Εταιρία

Η Εταιρία

Προφίλ      Η Εταιρία
Η Εταιρία

Η Chronopoulos Rehabilitation Center (CRC) αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μονάδες προσθετικής και ορθωτικής αποκατάστασης, στη χώρας μας. Η εταιρία μας, πλαισιωμένη από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, εδώ και σαρανταπέντε χρόνια προσφέρει ιατρική φροντίδα και υπηρεσίες υγείας διεθνών προδιαγραφών, γεγονός που πιστοποιείται από τους δεκάδες συμπολίτες, που μας επισκέπτονται καθημερινά, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από γειτονικές χώρες.

Τεχνογνωσία - Καινοτομία - Εμπιστοσύνη 

Στόχος μας είναι, να προσφέρουμε, τόσο στους ασθενείς μας, όσο και στο ευρύ κοινό, μια πλούσια πηγή υπηρεσιών για την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων, που να ανταποκρίνεται στις εξειδικευμένες απαιτήσεις του χώρου μας. Προσωπική επαφή, σχέση εμπιστοσύνης και στενή συνεργασία με τους ασθενείς είναι μερικές από τις βασικές αρχές μας, που συμβάλλουν στην παροχή ενός υψηλού ποιοτικού επιπέδου προσθετικής και ορθωτικής αποκατάστασης και αντιμετωπίζουν προβλήματα σωματικής και ψυχολογικής υγείας.

Τέλος, είναι σημαντική η συνεργασία μας με όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία (Δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΔΕΗ, Οίκο Ναύτου κ.λπ.), προκειμένου οι ασθενείς να κάνουν χρήση των υγειονομικών υπηρεσιών που τους προσφέρονται, από τον εκάστοτε ασφαλιστικό φορέα.

Με εκτίμηση,
Κων/νος Χρονόπουλος Bsc (Hons) in Prosthetics & Orthotics, Strathclyde University, UK