Πώς μπορεί μια ειδική, αθλητική πρόθεση να με βοηθήσει στους αθλητικούς στόχους μου;

15 Μαρτίου 2024

Από τα πρώτα στάδια αποκατάστασης, δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε, να συμμετέχετε σε οποιοδήποτε άθλημα επιλέξετε. Εργαζόμαστε για να ανακαλύψουμε τις μοναδικές σας προσθετικές ανάγκες και τους στόχους κινητικότητας.

Πώς μπορεί μια ειδική, αθλητική πρόθεση να με βοηθήσει στους αθλητικούς στόχους μου;

Είτε θέλετε να επιστρέψετε στον αθλητισμό. μετά από έναν ακρωτηριασμό, είτε επιδιώκετε να ξεκινήσετε να συμμετέχετε σε αθλήματα για λόγους υγείας, η αθλητική πρόθεση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι σας.

Στην CRC πιστεύουμε πολύ στα οφέλη, που μπορεί να έχει ένας ακρωτηριασμένος με τον αθλητισμό. Αν και μπορεί να είναι τρομακτικό να φανταστείτε ότι θα δραστηριοποιηθείτε στον αθλητισμό ως ακρωτηριασμένος, η αφοσίωση των προσθετικών μας, μπορούν να σας προσφέρουν όλα τα εφόδια για την επίτευξη των στόχων σας. Κατασκευάζουμε αθλητικές προθέσεις, που βοηθούν τους ακρωτηριασμένους να συνεχίσουν να ευδοκιμούν στα αθλήματα που αγαπούν.

 

Στη χώρα μας υπάρχουν πολλά σωματεία για ΑμεΑ, που μπορείτε να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε ένα άθλημα, που σας αρέσει. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ για να ενημερωθείτε.

 

 

Δουλεύοντας για περισσότερο από σαράντα χρόνια με Παραολυμπιονίκες και ως εθελοντές στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004, βοηθάμε όλους τους αθλητές μας να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Είτε είναι το χόμπι σας, είτε ασχολείστε με τον πρωταθλητισμό, στο τρέξιμο, το κολύμπι, την ποδηλασία, την αναρρίχηση, το τένις, το γκολφ, το σκι ή οποιοδήποτε άλλο ατομικό ή ομαδικό άθλημα, θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε στην ομάδα μας.

 

Πώς μπορεί μια ειδική, αθλητική πρόθεση να με βοηθήσει στους αθλητικούς στόχους μου;

Oι πληροφορίες που παρέχονται από το κέντρο μας, βασίζονται σε πολυετή εμπειρία και αξιόπιστες πηγές. Οι προσθετικοί μας, επιλέγοντας εξαρτήματα από τους κορυφαίους παγκοσμίως, κατασκευαστές προσθετικών, που προσφέρουν τη βέλτιστη λειτουργικότητα στο ελάχιστο βάρος, διασφαλίζουν πως όλοι, από Ολυμπιονίκες έως καθημερινοί αθλητές, θα έχουν μια λύση υψηλής απόδοσης. 

Δεδομένου ότι η περίπτωση κάθε ατόμου είναι διαφορετική, όπως και το άθλημα, με το οποίο δραστηριοποιείται, συνιστούμε μια προσωπική διαβούλευση για να συζητήσουμε τις επιλογές, που θα μπορούσαν να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Λόγου χάρη, οι δρομείς, οι ποδηλάτες, οι κολυμβητές έχουν όλοι τους διαφορετικές κινήσεις για να ξαναμάθουν ή να τελειοποιήσουν και δεν υπάρχει μια προσέγγιση που να ταιριάζει σε όλους.

 

Πώς μπορεί μια ειδική, αθλητική πρόθεση να με βοηθήσει στους αθλητικούς στόχους μου;

 

Εάν, για παράδειγμα, ο στόχος σας περιστρέφεται γύρω από ένα επερχόμενο, αθλητικό γεγονός ή διαγωνισμό, θα συνεργαστούμε μαζί σας, για να διασφαλίσουμε ότι είστε προετοιμασμένοι και εκπαιδευμένοι για να αντιμετωπίσετε τις μελλοντικές προκλήσεις. Μετά την περιπέτειά σας, θα ακούσουμε προσεκτικά τυχόν σχόλια, που μπορεί να έχετε σχετικά με τη λειτουργικότητα του προσθετικού μέλους και θα συνεχίσουμε να προσαρμόζουμε όσο μπορούμε το προσθετικό, αθλητικό μέλος σας μέχρι να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την απόδοσή του.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε για τις αθλητικές προσδοκίες σας στο 210-6996220.