Αδιάβροχες προθέσεις

13 Ιουλίου 2023

Όταν σκεφτόμαστε τη Ζωή Χωρίς Περιορισμούς, είναι φυσικό να σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα προς έναν ακόμα πιο ανεξάρτητο τρόπο ζωής.Ειδικά, όταν σκέφτομαστε τον ρόλο του νερού στη ζωή μας.

Φυσικά μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας μερικούς πολύ δραστήριους ασθενείς, που ανυπομονούν να μπουν στο επόμενο επίπεδο ανεξαρτησίας και κινητικότητας.

Αδιάβροχες προθέσεις

Αλλά τι γίνεται με αυτή τη μεγάλη ομάδα ασθενών που έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά με δραστηριότητες μέσα και γύρω από το νερό;

Απλώς κάνοντας μπάνιο ή ντους, κάνοντας μια μικρή βόλτα δίπλα σε μια λίμνη, ποτίζοντας τον κήπο, πλένοντας το αυτοκίνητο, μια οικογενειακή εκδρομή στην παραλία, εκδρομές για ψάρεμα ή ακόμα και αναψυχή ή βαρκάδα.

Άυτά μπορεί να θεωρούνται ως μια μεγάλη πρόκληση ή ακόμη και να αποφεύγονται εντελώς.

Όχι πια όμως!

Η Össur έχει αναπτύξει μία σειρά αδιάβροχων μηχανισμών, που  επεκτείνεται συνεχώς. Αυτοί οι μηχανισμοί επιτρέπουν την κατασκευή πλήρως αδιάβροχων τεχνητών μελών, που θα δώσουν σε όλους τους ασθενείς μας, ανεξάρτητα από το επίπεδο δραστηριότητας, μια γεύση του που μπορεί να φτάσουν...

Αδιάβροχες προθέσεις
Αδιάβροχες προθέσεις

Δεν υπάρχει πλέον λόγος να ανησυχείτε, σχετικά με την πρόθεσή σας, όταν βρίσκεστε κοντά στο νερό. Απλώς μπορούμε να ενσωματώσουμε τις υδάτινες δραστηριότητες σας, στην καθημερινότητά σας.

Στην εταιρεία μας, έχουμε μια σειρά από διαθέσιμες επιλογές για την κατασκευή ενός αδιάβροχου ποδιού, για όλα τα επίπεδα δραστηριοτήτων. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210-6996220.

Διαβάστε επίσης γενικότερα για τεχνητά μέλη κάτω άκρων εδώ

Άρθρα

Ιδιοπαθής σκολίωση στα παιδιά και στους εφήβους
Ιδιοπαθής σκολίωση στα παιδιά και στους εφήβους
14 Σεπτεμβρίου 2023

Ο πιο κοινός τύπος σκολίωσης είναι η «εφηβική ιδιοπαθής σκολίωση». Ιδιοπαθής σημαίνει «άγνωστης προέλευσης». Η έρευνα για την αιτία της σκολίωσης υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρχει ένας γενετικός παράγοντας, που επηρεάζει τον έλεγχο της ανάπτυξης της σπονδυλικής στήλης. Η σκολίωση μπορεί να επηρεάσει τόσο παιδιά, όσο και ενήλικες.

Εγκεφαλικό επεισόδιο και αποκατάσταση
Εγκεφαλικό επεισόδιο και αποκατάσταση
05 Σεπτεμβρίου 2023

Μία από τις πιο δύσκολες , ξαφνικές και περίπλοκες καταστάσεις είναι η εμφάνιση ενός αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου (ΑΕΕ). Αυτό προκαλείται όταν αναστέλλεται αιφνίδια η ροή του αίματος στον εγκέφαλο ή υπάρχει αιμορραγία μέσα ή γύρω από τον εγκέφαλο.

Relax Night Care
Relax Night Care
01 Απριλίου 2022

Η Relax Night Care είναι μια κάλτσα κολοβλωματος όπου εξουδετερώνει τον πόνο φάντασμα χάρη στη μοναδική φόρμουλα Umbrellan. Είναι προϊόν υψηλής ποιότητας από την Ossur.