Εμπειρίες Ασθενών - Συνεντεύξεις

Μαρτυρίες, συνεντεύξεις και video ασθενών μας με κινητικά προβλήματα για την αποκατάσταση της υγείας τους και την καλύτερη ποιότητα της ζωής τους.

Η συνέντευξη της κ. Πέτρας Καλαμπόκα

Η συνέντευξη της κ. Πέτρας Καλαμπόκα

06 Οκτωβρίου 2021

Η συνέντευξη της κ. Πέτρας Καλαμπόκα

στην εκπομπή Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1 TV.

Πατήστε 

https://youtu.be/P3OA7dTaXg8

 

Η Μικρή Άδαμις

Η Μικρή Άδαμις

Διεγνώσθη με μηνιγγίτιδα και υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι. Η ζωή της με το τεχνητό μέλος. Για πρώτη φορά στην κάμερα πώς κατασκευάζονται τεχνητά μέλη.

https://www.facebook.com/watch/?v=725050187695544&t=0

Ο νεαρός Νότης από την Χρυσούπολη Καβάλας

Ο νεαρός Νότης από την Χρυσούπολη Καβάλας

Ο Νότης Τσίλης, το καλοκαιρι του 2014, είχε την ατυχία να χάσει το πόδι του πάνω από το γόνατο, όταν εγκαταλείφθηκε σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Καβάλας. Ωστόσο, ένα χρόνο μετά, έχει επανενταχθεί πλήρως στην καθημερινότητα, ενώ ασχολείται και πάλι με το αθλητισμό.

Το τεχνητό μέλος του Νότη Τσίλη κατασκευάστηκε απο την εταιρεία μας με υπεύθυνο προσθετικό τον πτυχιούχο Προσθετικής-Ορθωτικής του πανεπιστημίου Strathclyde Κων/νο Χρονόπουλο. Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του νεαρού Νότη στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=kWU1Kr1GhPM

Μαθήματα Ψυχής από έναν αθλητή

Μαθήματα Ψυχής από έναν αθλητή

Ο αθλητισμός παραμένει στο αίμα του Μιχάλη Σεΐτη και δεν κατάφερε να τον πτοήσει ούτε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε σε τροχαίο ατύχημα τον Ιούνιο του 2013.

Το τεχνητό μέλος του Μιχάλη Σεΐτη κατασκευάστηκε από την εταιρεία μας με υπεύθυνο προσθετικό τον πτυχιούχο Προσθετικής-Ορθωτικής του πανεπιστημίου Strathclyde Κων/νο Χρονόπουλο. Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του αθλητή μας στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

https://youtu.be/iRxOljGeHj0

Ο μικρός Τζανής

Ο μικρός Τζανής

Ο Τζανής Πολυκανδριώτης το μικρό αγόρι που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τότε στο σεισμό του 1999. Το μικρό τότε αγόρι είχε μείνει εγκλωβισμένο 24 ώρες στα συντρίμμια του σπιτιού του όταν ο πατέρας του για να προστατέψει τα παιδιά του έκανε ασπίδα το σώμα του.

Ο Τζανής Πολυκανδριώτης βρέθηκε καλεσμένος στο ''Πρωινό mou'' με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσίνου και μίλησε 15 χρόνια μετά για την εμπειρία του και για τον πατέρα του που έκανε ότι μπορούσε για να σώσει τα παιδιά. Ο μικρός Τζανής τη μοιραία εκείνη μέρα έχασε το δεξί του πόδι και έκτοτε πρακολουθείται από τον ειδικό προσθετικό κ. Δημήτρη Χρονόπουλο.

https://youtu.be/mXTlLskH8vk

Εκπομπή καλοκαίρι #not

Εκπομπή καλοκαίρι #not

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του κ. Κώστα Χρονόπουλου και της κ. Ραλλούς Μιχαλακέλλη

https://www.facebook.com/chronopoulos.rehabilitationcenter/videos/1990916561207624