Προσαρμόστε τη θήκη σας, στις ανάγκες σας (RevoFit2)

Το RevoFit2 είναι μια νέα γενιά τεχνολογίας, που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άμεση ρύθμιση της πρόθεσης ή της όρθωσης από τον χρήστη, βασισμένη σε εξαρτήματα Boa Technology®.

Αυτός ο μηχανισμός, επιτρέπει την ενσωματωμένη δυνατότητα προσαρμογής, αυξομειώνοντας την θήκη ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασθενή.

Προσφέρει βελτιωμένη εφαρμογή και άνεση, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο στη χρήση και την προσαρμογή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η νέα σχεδίαση RevoFit2 επιτρέπει την προσαρμογή σε όλα τα επίπεδα ακρωτηριασμού, άνω και κάτω άκρων, καθώς και στα ορθωτικά μηχανήματα με κύρια πλεονέκτημα τα ακόλουθα:

  • Η κατασκευή είναι απλή και εύκολη στην εκμάθηση
  • Ευέλικτη τοποθέτηση
  • Στοχευμένη συμπίεση – αποσυμπίεση
  • Με κάθε «κλικ» του επιλογέα Boa ® παρέχει μεταβολή 1mm
  • Εύκολη λειτουργία με το ένα χέρι
  • Υψηλή αντοχή, το μηχανικό πλεονέκτημα του επιλογέα Boa ® είναι ανθεκτικό στην επαναλαμβανόμενη ρύθμιση
  • Ρύθμιση εν κινήσει.
  • Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε την πρόθεση ή τα ρούχα για να το ρυθμίσετε
Προσαρμόστε τη θήκη σας, στις ανάγκες σας (RevoFit2)

Συχνές ερωτήσεις

Ποιος είναι ο ιδανικός αθενής για το RevoFit2;

Το RevoFit2 είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους προθέσεων και ορθώσεων, άνω και κάτω άκρων, και για όλες τις ηλικίες. Δεν συνίσταται για ασθενείς που δεν έχουν την ικανότητα να φορούν μόνοι τους την πρόθεσή τους ή που έχουν μειωμένη αίσθηση στα άκρα τους.

Ποιο είναι το όριο βάρους;

Έχει σχεδιαστεί για μέγιστο βάρος χρήστη έως 100 κιλών. Ωστόσο για ασθενείς άνω των 100 κιλών, χρησιμοποιούμε ένα δεύτερο σύστημα στην υποδοχή τουγια να μοιρασουμε το βάρος.

Μπορεί το RevoFit2 να τοποθετηθεί στην υπάρχουσα θήκη;

Επειδή το σύστημα είναι ενσωματωμένο και πλαστικοποιημένο στη θήκη της πρόθεσης, θα πρέπει να κατασκευαστεί μια νέα θήκη.

Καλύπτεται από τον ασφαλιστικό φορέα;

Το RevoFit2 δεν καλύπτεται από τον ασφαλιστικό σας φορέα, ωστόσο το κόστος του είναι προσιτό. Θα εξετάσουμε την κάθε περίπτωση μεμονωμένα, ώστε να σας ενημερώσουμε για το ποσοστό κάλυψης της αντικατάστασης της θήκης σύμφωνα με την εγκύκλιο του Ενιαίου Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

 

 

 

Προσαρμόστε τη θήκη σας, στις ανάγκες σας (RevoFit2)

Πιστεύουμε, ότι τα προσθετικά μέλη και οι ορθωτικά μηχανήματα (κηδεμόνες) των ασθενών, αξίζουν όσο το δυνατόν πιο άνετες και υψηλές επιδόσεις, ενώ ταυτόχρονα να είναι εύκολα στη χρήση και την προσαρμογή τους.

Οι προσθετικοί της εταιρίας μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι για το RevoFit2 από την εταιρία Click Medical.

Είμαστε στη διάθεσή σας να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας και να συζητήσουμε μαζί για την κατασκευή της νέας σας θήκης.Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την νέα τεχνολογία RevoFit2 επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 - 6996220.

"Το σώμα σας αλλάζει, όπως και οι ανάγκες σας, γιατί όχι και η πρόθεσή σας;"